Ön szerint mi az Erdélyi kenyér titka? Kovászos kenyér 1 kalácssütő tepsihez hozzávalók: kovász, 50 dkg tönkölyliszt, 1 teáskanál só, 4 dl víz, 1 közepes krumpli A kovászhoz hozzáadunk 20 dkg...
Sok utasunk visszajelzése alapján nagyon jól sikerült a Húsvéti ERDÉLYI körutazásunk és mindenki sok új élménnyel gazdagodhatott. Egyik utasunkat még meg is ihletett ez a csodálatos világ és egy vers...
Most kell menni, amíg nem késő! Amíg Kuba önmagát adja, jelenkori önmagát! Hamarosan az ország beleolvad a többi Karib-szigeteki ország sor(s)ába. Persze, a rum, a cukor, a szivar, a salsa...
Osztályok, halmazok, metszetek, manapság már mindent lehet, sőt szokás is csoportosítani. Akkor pont a turizmust miért ne lehetne? Lehet. Mert van, aki nyaralni megy, van, aki üdülni, van, aki wellnesselni,...
Kinga 13 éven át légiutaskísérőként dolgozott a Magyar Légiközlekedési Vállalatnál. Én arra voltam kíváncsi, amire úgy általában mindenki. Miért? Hogyan? Meddig? Hová? Miért? No meg egy kis szakmai pikantériára, ami...
Ha ahány ház, annyi szokás, akkor ahány település, annyiféle fesztivál? Mi magunk országszerte a zenei- és a gasztrofesztiválokra vagyunk „háziasítva”. Persze, hatalmas a kínálat kishazánkban, a szezonban már nem csak...
Mindenki életéhez hozzátartozik a saját fejlődéstörténete. Vagyunk, akik tudatosan alakítjuk magunkban, mintegy célként. Élet(!!!)célként. Vannak, akiknek meg alakul a saját medrében, tudatos irányítás nélkül csörgedezik. Ahogy egy patak, amely fejlődéstörténetének...
Ahhoz, hogy weboldalunk a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa, sütik (cookiek) segítségét vesszük igénybe, melyet általában minden weboldal használ. Kérjük hogy az elfogad gombra kattintva engedélyezze Ön is, vagy tekintse meg előtte az erre vonatkozó részleteket. Részletek.